Blanes estrenarà la ciutat esportiva el 28 de març amb uns actes per celebrar la recepció del pavelló

La Generalitat cedirà en les properes setmanes el pavelló de la ciutat esportiva a l'Ajuntament de Blanes, i el consistori ja prepara tot un seguit d'actes dins l'equipament per celebrar-ho. Tot i que encara no està del tot definit, en principi es parla del 28 de març com a data per celebrar la recepció de claus per part de l'Ajuntament. La data no és ferma, i es podria endarrerir fins a principis d'abril, segons fonts municipals. De fet, en un principi es volien fer aquests actes de celebració aquest proper 14 de febrer, però no s'hi serà a temps. Fins i tot l'Ajuntament ja havia fixat diversos actes per a aquell dia amb diferents entitats culturals del poble. Al final, però, el govern municipal ha hagut de cancel·lar-ho i ajornar la celebració unes setmanes.

Aquesta festa de celebració de la recepció del pavelló, però, dista bastant de ser un acte d'inauguració pròpiament dit, ja que la instal·lació esportiva encara no està preparada per fer-hi cap mena de competició esportiva, ja que li falta tot el mobiliari, com poden ser les cistelles i les porteries.

Equipar el pavelló tindrà un cost aproximat d'un milió d'euros, i de moment l'Ajuntament no ha convocat el concurs necessari per contractar l'empresa que ha d'aportar tot aquest material.

Aquest serà l'últim pas per inaugurar el pavelló esportiu d'un projecte que va començar fa ja gairebé 12 anys, i que anava vinculat al complex de l'Illa de Blanes. L'obra s'ha eternitzat per diferents motius, ja que la col·locació de la primera pedra es va fer el 2003, i tot el projecte, tant el de la ciutat esportiva com el de l'Illa de Blanes ha experimentat modificacions al llarg del temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.