Preocupació a Palafolls perquè no s'acabin al juny les obres de l'autopista

L'alcalde de Palafolls, Valentí Agustí (PSC), va manifestar ahir la seva preocupació perquè les obres de perllongament de l'autopista entre el municipi i Tordera no s'enllesteixin al juny, tal com havia avançat la Generalitat. Segons Agustí, l'adjudicatària dels treballs, Dragados, li va confirmar fa dies que les conseqüències del temporal de neu i vent a les comarques gironines havien obligat Fecsa-Endesa a actuar de manera urgent a les línies elèctriques d'aquella zona. «Aquesta situació excepcional comporta l'aturada temporal del trasllat de la xarxa de la carretera entre Blanes i Lloret, una obra bàsica per acabar el nou tram d'autopista», assenyala l'alcalde. En aquest sentit, la constructora li va comentar que els terminis previstos per acabar l'obra no es complirien. Segons Agustí, la situació és prou greu: «Tal com estan ara els accessos de l'autopista a la carretera N-II, i amb l'arribada de l'estiu i l'increment del nombre de vehicles que circulen per aquesta via, els episodis d'embussos es poden multiplicar.»

En qualsevol cas, durant la visita, divendres passat, del secretari de Mobilitat, Manel Nadal, a Malgrat, aquest va insistir a dir que no hi havia de moment modificacions respecte als terminis previstos i que, tot i entendre l'excepcionalitat de la feina que havia d'afrontar Fecsa-Endesa, no era una excusa per endarrerir el nou tram de la C-32.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.