Una passarel·la unirà les dues riberes de la Noguera Ribagorçana al congost de Siegué

L'obra estarà enllestida a finals d'any i unirà les comarques de la Noguera i la Ribagorça a l'embassament de Canelles

La intenció de les administracions és que abans de finals d'any la passarel·la ja estigui construïda i serveixi per creure la Noguera Ribagorçana en aquest punt, al congost de Siegué. La passarel·la serà de vianants, tindrà 36 metres de llargada i 1,5 metres d'amplada. El cost de l'actuació és de 706.000 euros, que aniran a càrrec del ministeri de Medi Ambient.

Aquesta passarel·la permetrà, per una banda, donar continuïtat al camí d'accés des de Montfalcó fins al congost de Mont-Rebei, i també dona unitat als 250 quilòmetres de senders que es despleguen a banda i banda del riu, entre el Montsec de l'Estall i el Montsec d'Ares.

El Consorci del Montsec, d'administració catalana, i els Grups d'Acció Local del Sobarbe i la Ribagorça, d'administració aragonesa, ja van impulsar el 2007 un projecte conjunt de condicionament i senyalització de 172 quilòmetres de senders, amb una inversió de 335.000 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.