La prolongació dels FGC a Terrassa entrarà en servei el juny del 2012

La prolongació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) no entrarà en servei fins al juny del 2012. El president dels FGC, Joan Torres, va assegurar-ho ahir durant la conferència Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya avui. Evolució del negoci, que va pronunciar a l'Hotel Vapor Gran. Es tracta d'un esmorzar que va organitzar el grup de confiança de Terrassa de la Fundació Internacional Olof Palme. Segons van confirmar fonts de FGC, Torres va assegurar que el calendari previst és que a finals del 2011 s'enllesteixin tots els túnels amb totes les instal·lacions. Durant el primer semestre del 2012, està previst que estigui acabada l'arquitectura de totes les estacions terrassenques. El següent pas serà la circulació de trens en proves, que es farà durant el segon semestre del 2012. Aleshores, serà quan el metro del Vallès entrarà en funcionament amb trens de passatgers.

Aquesta previsió retarda un any la data que sempre ha donat el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal. De fet, durant l'última visita a Terrassa, Nadal, va situar dins de l'any 2011 l'arribada dels primers trens fins al nou dipòsit de Can Roca, el futur extrem de la línia S1 dels FGC. L'obertura i la presentació de la conferència va anar a càrrec del patró de la Fundació Olof Palme, Enric Vivó. La regidora de Serveis Urbans, Lluïsa Melgares serà l'encarregada de cloure l'acte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.