Gisa destina 4.137 milions d'euros en infraestructures fins al 2015

El govern català va aprovar ahir l'actualització del Pla Econòmic i Financer (PEF) de l'empresa pública Gisa per al període 2010-2015. Aquest document preveu obres en infraestructures per un valor total de 4.137 milions d'euros. D'aquests, 3.235 milions es destinaran a obres de ferrocarrils, carreteres, ports i aeroports, i els altres 902 a la construcció d'escoles i equipaments socials, sanitaris, judicials i esportius.

Entre les obres que beneficiaran les comarques gironines hi ha la construcció de la nova estació d'autobusos de la Bisbal d'Empordà. Pel que fa a les carreteres, la variant entre Olot i les Preses és una de les obres més importants incloses en el pla. També hi ha la travessera de Ripoll i el condicionament de la carretera de Vilabertran a Peralada. També es preveuen altres inversions en obres que ja estan en marxa, com la de Platja d'Aro a Palamós.

El govern tripartit assegura que l'aprovació d'aquest pla respon a la voluntat «d'agilitar la licitació i la producció d'obra pública i mantenir el nivell d'inversió més alt que hi ha hagut mai a Catalunya».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.