Infraestructures

El pavelló de la ciutat esportiva de Blanes es posarà en marxa a l'estiu però no s'inaugurarà fins al 2011

Al juliol ja s'hi faran les primeres activitats i hi haurà jornades de portes obertes

L'Ajuntament de Blanes ja es prepara per anar posant en marxa el pavelló de la ciutat esportiva. Aquest mes de juny que ve començarà a traslladar tot el material aprofitable del pavelló antic, com ara taules, ordinadors i cadires. Això «s'aprofitarà al màxim», assenyala el regidor d'Esports, Anselm Ramos (PDB), que ha anunciat que al mateix temps començaran els concursos per adjudicar l'equipament del pavelló amb materials com ara porteries, cistelles i bancs. També durant aquest mes de juny s'acabaran les jornades de formació del personal que haurà de treballar a la instal·lació.

Serà al juliol quan ja es faran les primeres activitats esportives a la instal·lació. Serà, però, d'esports que no necessitin gaire mobiliari, com ara les arts marcials. També durant aquest mes d'agost es faran jornades de portes obertes perquè la ciutadania pugui conèixer el pavelló. Ramos considera que a finals d'agost l'equipament ja funcionarà «al 80%» i que totes les competicions ja s'hi podran fer al setembre.

Sobre la inauguració, Ramos assenyala que, tot i que no és definitiu que se'n faci, aquesta podria tenir lloc la primavera vinent, segurament el mes de març. Tot i això, no descarta que, aprofitant algun esdeveniment important, com ara algun partit de la copa d'Europa d'hoquei, que aquest any jugarà el Blanes, «es pugui fer alguna cosa especial». Ramos també destaca que mentre ell sigui regidor tota la gestió del pavelló «serà pública».

Set anys després

La posada en marxa del pavelló de la ciutat esportiva arriba quan fa ja set anys que Artur Mas, aleshores conseller en cap de la Generalitat, va posar la primera pedra de l'obra. Era el 12 d'abril del 2003, i des d'aquell dia els endarreriments en el calendari d'aquesta obra i les fracassades dates d'inauguració van ser un continu. Tot i que ara el pavelló ja està a punt, encara falten els dos camps de futbol de gespa, que encara no estan acabats, i l'Ajuntament encara haurà de trobar una quantitat de diners important per poder-los acabar, ja que encara estan sense gespa i sense la graderia en les condicions necessàries.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.