Infraestructures

SANT VICENÇ DE cALDERS

Adif inverteix 2,2 milions en les obres de l'estació

L'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif) ha començat la segona fase de les obres de millora de l'accessibilitat a l'estació ferroviària de Sant Vicenç de Calders, que suposarà una inversió de gairebé 2,2 milions d'euros.

L'actuació principal de la segona fase de les obres consisteix a remodelar el pas inferior, que es prolongarà per sota de les andanes que donen accés a les vies 7, 9, 11 i 13. D'aquesta manera, l'actual escala de sortida se situarà al final del pas una vegada que hagi estat reformat, segons ha informat Adif.

També s'instal·laran tres ascensors, cosa que implicarà una reorganització dels accessos i la substitució, al tram esquerre en direcció a Tarragona, dels dos ascensors que ja hi ha ara. A més d'aquestes actuacions, es desmuntarà el fals sostre de l'estació i es redistribuiran les places d'aparcament.

En la primera fase del projecte, que va concloure al juliol, es van elevar i es van prolongar les andanes per fer-les compatibles amb els nous trens que s'estan incorporant a la xarxa de rodalies, una actuació que va suposar una inversió d'1,7 milions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.