Infraestructures

INFRAESTRUCTURES

La connexió entre la C-17 i l'N-150 s'enllestirà el 2012

Són uns treballs pendents del 2009 vinculats al soterrament de l'antiga N-152 a Montcada

S'hi farà un pas elevat i una rotonda, i costarà 33,5 milions

La peça que falta de la transformació de la C-17 al seu pas per Montcada estarà enllestida el primer trimestre del 2012. Així ho han fet saber els responsables de l'empresa constructora a una delegació del consistori vallesà durant una visita d'obres.

Els treballs consisteixen en la construcció d'un pas elevat per sobre de l'actual traçat de la C-17 i paral·lel a la C-33, mentre que a la cota actual de la carretera es farà una rotonda que regularà el trànsit provinent de l'N-150, així com els accessos al barri barceloní de Vallbona i als de Can Sant Joan i Can Cuiàs de Montcada. Per aquesta cruïlla circulen diàriament més de 51.000 vehicles. Amb la construcció del pas elevat, es farà realitat la promesa del conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, de poder circular per la C-17 des de Ripoll fins a Barcelona sense cap semàfor.

Aquestes obres van començar al març d'aquest any, però la previsió inicial era tenir-les acabades al mateix temps –juny del 2009– que s'enllestia el cobriment del tram de 800 metres de la C-17 que creua el barri montcadenc de Masrampinyo.

Ara s'estan fent els treballs per guanyar espai en el lateral de la carretera en sentit Granollers per desviar-hi el trànsit. Passades les festes de Nadal, es construirà una rotonda provisional amb semàfors que permetrà regular el trànsit i que els operaris treballin en el tronc central de la C-17 per instal·lar els pilars del pas elevat.

L'alcaldessa de Montcada, María Elena Pérez, ha destacat que “aquesta actuació permetrà solucionar un punt habitual de retencions i reduir considerablement la contaminació ambiental provocada pel trànsit”.

LA FRASE

L'obra solucionarà un punt habitual de retencions i reduirà la contaminació ambiental
María Elena Pérez
ALCALDESSA DE MONTCADA I REIXAC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.