Infraestructures

Lloret fa la primera piscina olímpica coberta per millorar l'oferta esportiva

Es fa una primera fase, que costa 9,5 milions d'euros, i serà una realitat el 2012

Cobreix una reivindicació històrica de més d'un quart de segle

Lloret de Mar, que és la principal població turística de Girona i la segona de Catalunya, tira endavant una nova gran oferta del municipi i la demarcació, la primera piscina olímpica coberta, amb la qual cosa augmenta i millora la seva oferta esportiva.

El projecte s'ha decidit fer en tres fases per l'alt cost, però amb la primera, que actualment ja s'està executant i podria ser una realitat el març del 2012, ja podria entrar en servei.

La primera fase té un cost d'execució de 9,5 milions d'euros –va sortir a concurs per 12,7 milions– i es concreta en la piscina amb graderies per a 580 persones, vestidors, cafeteria i sala de condicionament físic de 290 m². L'empresa que executa les obres és l'UTE OHL & Àrids Vilanna SL. Es deixen per a les altres fases la zona lúdica d'aigües, la sala de tractament de bellesa i el saló de rem.

A part del nou atractiu turístic, especialment per al turisme esportiu, la piscina dóna sortida a la gran reivindicació història de més d'un quart de segle dels propis vilatans, canalitzada pel Club Nàutic Lloret de Mar. Una reivindicació que l'alcalde, Xavier Crespo, va recordar en posar la primera pedra, el 3 de novembre passat.

LA XIFRA

3x1
Per les seves mides olímpiques,
50 m de llarg per 25 m d'ample, té la peculiaritat de convertir-se en 3 de 25.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.