Infraestructures

infraestructures

El govern diu que l'acord amb Ryanair és tancat i que es quedarà a Girona

Manel Nadal no està preocupat i no creu que la companyia faci xantatge

Creu que si no es venen bitllets és perquè encara no s'ha planificat l'estiu

El secretari per a la Mobilitat de la Generalitat, Manel Nadal, es va mostrar tranquil ahir respecte de la continuïtat de Ryanair a l'aeroport de Girona, i no creu que el fet que la companyia no admeti la compra de bitllets per a la temporada d'estiu sigui a causa d'un xantatge per firmar el nou conveni. Segons Nadal, “divendres passat els vam comunicar que estem d'acord amb les condicions incloses en el preacord, que només està pendent de firmar”, i que va assegurar, a més, que té el vistiplau de la Diputació de Girona i de la Cambra de Comerç de Girona, els altres dos organismes vinculats a la promoció de l'aeroport. Nadal no va voler aprofundir en els termes de l'acord, i va manifestar que no s'ha firmat perquè hi va haver les eleccions entremig i que, si bé l'actual govern en funcions pot avançar en alguns aspectes, la firma l'haurà de rubricar el govern nou que es formi.

El fet que Ryanair no vengui bitllets a Girona Nadal va atribuir-lo a una causa i és que encara no s'ha tancat la temporada per a l'estiu que ve, i que s'està treballant per definir les rutes i mantenir un nombre de viatgers no gaire diferent de l'actual. Entre les noves rutes, Nadal va indicar que n'hi haurà més amb països de l'Europa de l'Est i que es connectarà Girona amb destinacions com ara Grècia. Per això va insistir què “no creiem que hi hagi cap problema perquè les dues parts estem d'acord, i només falta la signatura”.

LA FRASE

El preacord està tancat amb Ryanair, no estem preocupats i no creiem que faci part de cap xantatge
Manel Nadal
secretari per a la mobilitat de la generalitat de catalunya

LA DATA

27.03.11
A partir
d'aquest dia la web de Ryanair no deixa comprar bitllets amb origen o destinació a l'aeroport de Girona.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.