Infraestructures

Compromís manifesta la seua indignació pel segon By pas per Paterna

La coalició afirma que el poble pateix un important problema de falta de vertebració dels seus barris, que s'agreujarà si hi ha continuïtat amb el projecte de Foment

Compromís per Paterna, arran de la informació apareguda sobre la continuitat del projecte del Ministeri de Foment per a ampliar la V-21 i fer l'anomenat segon by pass, manifesta la seua indignació perquè es tire endavant aquesta idea, ja que nombrosos col·lectius cívics i polítics de Paterna ho criticaren durament en el seu dia.

La coalició explica que el municipi va mostrar el seu rebuig unànime a aquest by pass i, fins i tot, des de Compromís per Paterna es va impulsar una moció que es va aprovar amb l'abstenció dels socialistes locals, per a traslladar al govern central esta oposició, que pel que sembla no ha servit de res perquè el Ministeri de Foment continua amb la mateixa política.

La portaveu municipal de Compromís per Paterna recorda que “la secretària d'estat d'Infraestructures, Inmaculada Rodriguez-Piñero, no ha volgut entrevistar-se amb els representants cívics i manté una actitud intransigent i hostil en esta qüestió, que demostra el vertader talant del Ministeri de Foment”.

Loles Ripoll afirma que si Compromís per Paterna participa al pròxim govern municipal, es compromet a dur endavant totes les iniciatives institucionals necessàries perquè aquesta infraestructura no passe per Paterna. I que tampoc passe per cap altre lloc, perquè Compromís no utilitza la política de 'per ma casa no, però per la de l'altre sí'.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.