Infraestructures

L'avinguda de l'estació de Perpinyà, en sentit únic

A partir del dilluns 10 de gener, el començament de les obres de remodelació dels accessos a l'estació significarà posar en sentit únic l'avinguda del General De Gaulle i el bulevard del Conflent

Les obres de reorganització dels accessos a l'estació de Perpinyà significaran posar en sentit únic l'avinguda del General De Gaulle i el bulevard del Conflent, a partir del dilluns 10 de gener. En aquestes vies els cotxes només hi podran circular en el sentit de la plaça de Catalunya cap a l'estació, i es crearà una via de 3,5 metres d'amplada, reservada al transport públic, bicicletes i vehicles d'urgència. Per accedir al centre de la ciutat en l'altre sentit, els vehicles podran utilitzar l'avinguda de Gran Bretanya i el voral Nobel. Les obres, que es preveu que duraran més d'un any, pretenen millorar els eterns embussos d'aquest sector, dinamitzar els comerços del barri, i millorar la comunicació entre el barri de Sant Iscle i el centre de la vila, aprofitant l'entrada en servei de la nova estació del TGV i del centre comercial El Centre del Món. El conjunt implica una redefinició de la plaça d'accés a la façana antiga de l'estació, amb una redistribució dels espais d'aparcament i una aposta pel “bus-tram”. La importància del projecte va justificar la creació d'una operació de concertació amb els veïns i comerciants del barri, que es pot consultar a l'espai web de l'Ajuntament de Perpinyà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.