Infraestructures

infraestructures

Demanen millores en la megafonia a les estacions

La plataforma en defensa del ferrocarril al Camp de Tarragona (pdf.camp) ha exigit una millora en la megafonia de les estacions de les línies de regionals a la demarcació, per “assegurar la informació i la seguretat dels usuaris, i evitar el risc d'accidents”. El col·lectiu denuncia que aquest sistema, que facilitaria avisos sobre l'arribada dels trens o les incidències que hi hagués en la línia, “és incomplet o, en molts casos, inexistent”, quan ara resultaria més fonamental que mai donat el tancament de molts edificis i l'eliminació de personal, que també lamenta. En aquest sentit, Pdf.camp denuncia que en alguns llocs el servei de venda de bitllets i informació “es fa al bar de l'estació”, per la qual cosa, per exemple, s'han de fer cursets als seus responsables, com el que aquests dies s'ha d'impartir a Móra la Nova.

L'ens ha admès que “en algunes estacions”, com ara les de Montblanc, Valls, l'Aldea o l'Ampolla, ja funciona “un servei d'informació al viatger més complet”, amb teleindicadors, pantalles amb horaris de pas i megafonia, per la qual cosa demanen que aquestes millores ara “puguin arribar a la resta”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.