Infraestructures

infraestructures

Pyrenair canvia el vol de Vigo per un a A Corunya

La baixa demanda dels paquets turístics, del 15%, obliga a reorganitzar la ruta

La companyia millora els horaris per mantenir l'enllaç amb Galícia

Pyrenair substituirà el vol de Vigo per un de nou des d'A Corunya i amb uns horaris més adequats per als esquiadors i els paquets turístics que comercialitza aquesta companyia aragonesa.

El canvi serà operatiu a partir d'avui i permetrà mantenir l'enllaç entre Galícia i el Pirineu de Lleida i Andorra i que sigui viable econòmicament. Hugo Puigdefàbregas, president de Pyrenair, va manifestar ahir que els horaris de la connexió amb Vigo no funcionaven i les vendes estaven en només un 15%, molt per sota de les expectatives de la companyia. Des de A Corunya es pot organitzar una ruta més ràpida i amb millors horaris per als esquiadors.

No obstant i sense previ avís, l'empresa turística ja no va vendre dilluns més bitllets pel viatge Vigo-Lleida i, de fet, ja va cancel·lar els vols del passat cap de setmana, quan només portava dues setmanes operant a Alguaire.

El vol de Madrid sí que funciona i, a més, al 100% d'ocupació, el que ha obligat a incorporar avions de major capacitat. Finalment, el vol de Lisboa es farà si hi ha demanda i amb xàrters, descartant els vols regulars.

Els canvis a Pyrenair coincideixen amb la propera supressió, a partir del 4 de març, del “pont aeri” entre Lleida i Barcelona que noliejava Vueling. Només havia aconseguit una ocupació mitjana del 4%.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.