Infraestructures

turisme

La Selva oferta conjuntament els seus jardins

Els tres jardins ubicats entre Blanes i Lloret reben 200.000 visitants cada any

Els jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar van ser l'escenari de la signatura d'un conveni per promocionar en una sola oferta turística el mateix jardí de Santa Clotilde, el jardí botànic tropical Pinya de Rosa – entre Lloret i Blanes– i el jardí botànic Marimurtra de Blanes. La promoció conjunta ha de servir per aconseguir més recursos per al seu manteniment i millora. Els tres jardins estan situats arran de mar i a menys de tres quilòmetres l'un de l'altre. Més endavant no es descarta incloure, dins la mateixa marca Jardins de la Costa Brava, els de Cap Roig de Sant Feliu de Guíxols.

De moment, s'està elaborant una pàgina web conjunta (jardinsdelacostabrava.org), per fer-ne promoció mundial. Als jardins, s'hi convidaran escriptors i premsa especialitzada nacional i internacional per donar a conèixer el projecte. També es posaran a la venda entrades amb l'oferta de dues per una que serviran per visitar els tres jardins. En total són prop de seixanta hectàrees amb milers d'espècies vegetals diferents. El conveni el van signar ahir l'alcalde de Lloret, Xavier Crespo; el patró de la fundació Karl Faust, Jordi Xena, i Albert Aynés, en representació de Pinya de Rosa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.