Infraestructures

infraestructures

El TS avala que Maçanet cobri l'IBI per l'AP-7

El Tribunal Suprem desestima el recurs de cassació que va presentar l'Estat i haurà de pagar 767.754 euros

El Tribunal Suprem ha declarat ferma la sentència que va emetre el dia 6 d'octubre del 2010, segons la qual establia que la concessionària de l'autopista AP-7 havia de compensar l'Ajuntament de Maçanet de la Selva pel 95% de bonificació que tenia en l'IBI. L'Estat va presentar un recurs de cassació contra aquesta sentència que ha ara ha estat desestimat pel tribunal. Això significa per a Maçanet que la concessionària Acesa està obligada a pagar 767.754 euros a l'Ajuntament, i a banda podria representar per a la població de la Selva que a partir d'ara ingressi uns 160.000 euros més a les arques municipals.

Aquesta sentència, a més, crea jurisprudència, i es resta a l'espera que properament se'n dicti una altra de similar per al municipi de Sils, al qual en la mateixa sentència de l'octubre del 2009 el Tribunal Suprem també hi va fallar a favor. En aquest cas la indemnització que a Acesa li tocarà pagar serà de 346.000 euros per la part de terreny municipal afectat pel tercer carril de l'autopista AP-7.

I la cosa no acaba aquí, els ajuntaments de Riudellots de la Selva i Vilobí d'Onyar, que reclamen 183.000 i 100.000 euros, respectivament, pel mateix concepte a la concessionària de l'autopista, també estan pendents de la resolució que adopti el Tribunal Suprem.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.