Infraestructures

Els alcaldes de la Selva passen a l'acció per les obres de l'N-II

En la reunió que mantindrà avui el delegat del govern català a les comarques gironines, Eudald Casadesús, amb els alcaldes de la comarca de la Selva no es passarà per alt el tema de l'aturada del desdoblament de l'N-II, un tema en què van tots a l'una, tal com es va acordar en l'última reunió del consell d'alcaldes que va tenir lloc fa un mes al Santuari de Santa Maria del Far. De moment, dissabte està previst que es materialitzi la primera acció acordada per exigir al Ministeri de Foment que es reprenguin les obres en un dels trams que suporten un volum de trànsit més intens i un dels índexs d'accidentalitat més alts de les carreteres de les comarques gironines. Dissabte, doncs, es preveu que els alcaldes es concentrin a peu de carretera, concretament a la mateixa N-II, a l'esplanada del restaurant Touring. A més, s'hi ha convidat tots els càrrecs polítics gironins, diputats i senadors perquè s'afegeixin a la protesta, que tindrà un caire totalment pacífic. No es farà cap tall de carretera sinó que es limitaran a fer-hi acte de presència. La solidaritat a la comarca de la Selva envers els alcaldes de les poblacions afectades: Maçanet, Sils, Caldes de Malavella i Vidreres és total.

La segona acció consistirà en un viatge a Madrid dels alcaldes de les quatre poblacions, acompanyats per diputats i senadors de diferents colors polítics, per fer sentir la seva veu al Ministeri de Foment, i exigir, a més del desdoblament del vial, que, mentre no es resolgui, el tram d'autopista entre Maçanet i Sarrià de Ter sigui gratuïta. En cas de no obtenir resposta, els alcaldes estudiaran altres mesures concretes i contundents per desencallar el tema.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.