Infraestructures

infraestructures

Cinc estacions de l'L9 queden posposades

Cinc estacions de l'L9 del metro queden posposades “per més endavant” i, per ara, no es faran. És la conseqüència de les retallades econòmiques que està aplicant la Generalitat, que ja havia advertit, temps enrere, que reprogramaria els terminis i les estacions de l'L9. Ahir, en declaracions a TV3, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, va concretar quines seran les cinc estacions posposades. Es tracta de Motors (a la Zona Franca), Eixample Nord i Ciutat Aeroportuària (al Prat), i Muntanya i Manuel Girona, al tram central de la línia.

D'ara endavant, l'avanç de la construcció de l'L9 prioritzarà la connexió amb l'aeroport i la Zona Franca, un tram format per 26 quilòmetres de recorregut, que podria posar-se en funcionament a final del 2012.

En canvi, va assenyalar Recoder, el tram central de la línia, comprès entre la Zona Universitària i
el Guinardó es reprogramarà. En aquesta secció, el conseller va dir que s'intentarà “fer l'obra d'una forma al més austera possible”. Això vol dir que les tuneladores hi continuaran treballant, però que el ritme de les obres s'alentirà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.