Infraestructures

infraestructures

El ministeri desencalla l'ampliació de l'aeroport

Un informe del Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, publicat en el BOE, desencalla l'ampliació de l'aeroport, suspesa des de l'any 2008 per la comissió d'Urbanisme de Girona. Va ser precisament la falta d'aquest vistiplau mediambiental el que va argumentar la comissió d'Urbanisme per aturar l'ampliació de la pista, la zona d'estacionament dels avions i la urbanització de les zones més properes.

Aquest vistiplau a la reforma i ampliació de l'aeroport Girona-Costa Brava es dóna en un moment especialment delicat pel que fa al futur d'aquesta infraestructura, a causa de la decisió de la companyia Ryanair, l'única que hi opera, de suprimir una part molt important dels vols que hi feia regularment.

Malgrat aquest descens de l'operativitat, actualment manifesta, l'informe del ministeri encara recull les mateixes previsions del 2008, que establien que l'any 2015 passarien per l'aeroport de Girona prop de 7,5 milions de passatgers, i que el 2025 se superaria la xifra dels onze milions. És clar que aquestes xifres no corresponen a la situació actual, amb menys vols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.