Infraestructures

trànsit

Embussos a Lloret per la Volta a Catalunya

La primera etapa de la Volta a Catalunya que començava a Lloret de Mar i acabava a Lloret de Mar, va causar uns embussos colossals a l'entrada de la població. A partir de la una del migdia, l'entrada des de la carretera de Vidreres estava completament atapeïda de cotxes aturats. No era poca la gent que deixava el vehicle i recorria unes desenes de metres per poder veure la sortida dels corredors i la caravana. Les alternatives no eren gaire més pràctiques. El col·lapse era total. A les quatre de la tarda, amb l'arribada, va passar més o menys el mateix.

Avui, final a Banyoles

D'altra banda, el final d'etapa d'avui a Banyoles farà que el carrer Llibertat –entre el carrer de Sant Mer i la cruïlla de la carretera del Cementiri– estigui tancat al trànsit entre dos quarts de deu del matí i les set del vespre perquè hi haurà instal·lada la meta. Com que els ciclistes faran quatre voltes a l'estany i a un circuit urbà, la circulació per les artèries principals es veurà afectada. Es preveu que l 'entrada dels ciclistes a la ciutat sigui pels volts d'un quart de quatre i que els corredors capdavanters arribin a dos quarts de cinc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.