Infraestructures

infraestructures

El president d'Adif afirma que el manteniment de vies és “correcte”

El president d'Adif, Antonio González Marín, va defensar ahir l'estat de les vies de tren i el seu manteniment i va atribuir els dos descarrilaments dels últims dies a Vacarisses i Sitges a bretolades. Al matí, durant una visita a les noves instal·lacions de l'estació de Gavà, González Marín va recordar que en el cas de Sitges “els trens van estar circulant sense problemes fins a les sis de la tarda, de manera que les vies estaven bé. El maquinista”, va continuar, “va avisar després que hi havia un element a la via que hauria provocat un dany al tren i al cap de quatre quilòmetres es va produir l'accident”. Les primeres hipòtesis apunten a una barra de ferro com a possible causa de l'incident, que va afectar de manera directa uns 400 passatgers. Respecte de l'accident de Vacarisses, el va atribuir directament a la pluja.

El president d'Adif va aprofitar la jornada de visites a Catalunya –també va anar a Badalona– per marcar territori. En aquest sentit, va defensar la tasca feta pel gestor d'infraestructures i va assegurar que “les vies estan ben mantingudes perquè les inversions que ha fet l'Estat a Catalunya en els últims anys han permès canviar-hi radicalment la infraestructura ferroviària”. “L'estat i el manteniment és correcte i es fa d'acord amb les necessitats i exigències de la xarxa; estem per aquesta tasca les vint-i-quatre hores del dia”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.