Infraestructures

infraestructures

Adif torna a revisar els pisos abans no passi la ‘Gerunda'

En les últimes setmanes s'han tornat a inspeccionar els edificis

La tuneladora començarà a foradar aquest mes

Adif està tornant a revisar els edificis més propers a la traça per on passarà pel subsòl la tuneladora Gerunda quan comenci l'execució del segon túnel urbà del TAV, que connectarà el sector del parc Central de Girona amb el barri de Fontajau. Per això, els presidents de les escales de veïns han anat rebent en les últimes setmanes les trucades d'Adif per tornar a revisar els habitatges que ja s'havien inspeccionat fa mesos per comprovar quin era l'estat dels immobles i conèixer el nivell de fonaments d'aquests edificis.

Les noves revisions s'estan duent a terme poques setmanes abans que la tuneladora passi per sota d'aquests edificis. L'arrencada de la tuneladora comportarà que els quatre pous de compensació que s'han fet al passatge Farinera, Bernat Boades, Ramon Turró i Francesc Rogés estiguin oberts les 24 hores, ja que serviran per controlar que no es produeixin moviments del terreny amb el pas de la tuneladora.

Queixes pels forats

Alguns veïns del sector Güell-Devesa s'han queixat a Adif que els tècnics hagin foradat la façana per instal·lar-hi mecanismes de control sense demanar permís als propietaris dels immobles. L'oficina d'Adif ha rebut diverses queixes en aquest sentit i en alguns casos s'ha fet signar el permís per poder instal·lar els dispositius que en temps real serviran per controlar qualsevol moviment de l'edifici.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.