Infraestructures

infraestructures

La tuneladora del TAV passa la zona de pisos del Güell de Girona

La tuneladora Gerunda segueix l'execució del segon túnel urbà subterrani a la ciutat de Girona i ja ha superat les illes de cases densament habitades del sector Güell, el tram més delicat de l'obra. La màquina és a sota la plaça de la Devesa, on hi ha l'escultura d'Alfaro, i s'encamina cap al parc.

La responsable municipal que fa el seguiment de les obres, Isabel Salamaña, va explicar ahir que els responsables de l'obra “estan molt satisfets de l'avenç de la tuneladora, ja que no s'han rebut queixes ni s'han detectat problemes”. Els controls continuats que s'han fet de manera manual i amb els instruments informatitzats han detectat moviments d'1 mil·límetre, uns paràmetres que no han de comportar cap mena de danys estructurals als habitatges. La màquina farà ara una parada tècnica de revisió de peces abans de seguir el túnel per sota la Devesa fins abans del riu on farà una altra parada tècnica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.