Infraestructures

Unes 70 associacions s'han adherit fins ara al manifest

Després de l'acte es farà arribar als partits polítics i les institucions

Fins ahir a la tarda, unes 70 associacions de tota mena de les comarques gironines s'havien adherit al manifest. Aquesta xifra anirà augmentant els propers dies, ja que s'hi hauran de sumar els col·lectius que el van signar ahir durant l'acte i els que ho vagin fent a mesura que passin els dies. Entre els firmants hi ha tots els col·legis professionals de la demarcació, associacions de comerciants, d'empresaris, industrials, d'enginyers o turístiques i federacions empresarials, entre d'altres. A més, s'hi han afegit un centenar d'empreses particulars i entitats públiques més, com ara alguns ajuntaments.

Un cop es tanqui el període per adherir-s'hi, els organitzadors de l'acte faran arribar el manifest tant als partits polítics com a les administracions superiors, bàsicament l'Estat i la Generalitat. D'aquesta manera es vol demostrar el consens existent en aquest tema i pressionar per aconseguir una gestió propera al territori. Els organitzadors han estat les cambres de comerç de Girona, Palamós i Sant Feliu de Guíxols, la FOEG, la Pimec, CCOO, la UGT, el Fòrum Carlemany i la UdG.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.