Infraestructures

transports

Girona tindrà a l'estiu l'anhelat vol regular amb Moscou

Serà d'una freqüència setmanal, cada divendres

La ruta l'operarà Transaero, des del juny fins al setembre

L'aeroport de Girona tindrà per primera vegada aquest estiu una ruta regular amb Moscou. Aena va anunciar ahir el nou vol, una destinació demanada reiteradament pel sector turístic i empresarial de les comarques gironines, després que els últims anys hagi crescut exponencialment el turisme rus a la Costa Brava. Precisament, el director de l'aeroport, Lluís Sala, comentava arran de la notícia que “és important perquè el mercat rus és un mercat molt interessant per al territori”.

La ruta l'oferirà la companyia russa Transaero, amb una freqüència setmanal els divendres a la tarda. El primer vol serà el 3 de juny, i la companyia té previst acabar les seves operacions el 30 de setembre, amb un cost d'uns 500 euros aproximadament per bitllet d'anada i tornada en classe turista. El trajecte durarà una mica més de quatre hores sense escales, i connectarà amb l'aeroport de Domodeodovo, el de més trànsit de Moscou i situat al sud de la ciutat. Utilitzarà un Boeing 737-500, adaptat per tenir una capacitat de 101 passatgers. Transaero s'afegeix així als recents anuncis de nous vols per a l'estiu de JAT Airways, que unirà Girona amb Sèrbia, i d'Enter Air, que oferirà vols xàrter amb diverses ciutats poloneses.

Trobada a Platja d'Aro

Precisament, aquesta setmana s'ha acabat un viatge que l'Ajuntament de Platja d'Aro i l'empresariat local ha organitzat per a premsa russa, per potenciar el municipi com a destinació turística davant aquest mercat. El consistori va reclamar un vol regular amb Moscou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.