Infraestructures

INFRAESTRUCTURES

Banyoles reestrena la zona de bany de la Caseta de Fusta

Just a temps per a la temporada de bany a l'estany de Banyoles, que comença avui, ahir es va presentar la remodelació de la Caseta de Fusta, l'únic punt del llac on és permès el bany, al marge de les instal·lacions del club natació.

El seu aspecte és magnífic. A partir d'un projecte elaborat pels serveis tècnics de l'Ajuntament, l'obra l'ha executat l'empresa banyolina AMSA i ha costat uns 200.000 euros. Entre altres intervencions, s'ha substituït el vell mur de contenció de formigó (que es trobava en molt mal estat) per un que combina el formigó i les estaques de fusta; s'ha canviat també la passera d'accés i s'ha construït una rampa perquè la gent amb mobilitat reduïda pugui entrar més fàcilment a l'aigua. Falta col·locar un armari on es guardarà el material per al socorrista i la cadira adaptada per als banyistes que ho necessitin. L'obra ha durat més del compte perquè un camió que hi treballava es va accidentar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.