Infraestructures

infraestructures

L'Estat desencalla per fi l'N-II entre Caldes i Sils

El desdoblament de l'N-II entre Caldes de Malavella i Sils es desencallarà, per fi, dimarts que ve, quan es publicarà al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) la licitació de les obres d'aquest tram. Ja fa tres mesos que el govern estatal es va comprometre a reprendre aquestes obres, aturades des de fa dos anys. De fet, és el tram on els treballs estaven més avançats i, per tant, representaven més perill per als conductors. Des del compromís de fa tres mesos, però, no s'havia fet res encara. Així, dimarts es farà el primer pas, que és posar a licitació les obres. Segons els terminis previstos, passat l'estiu es s'adjudicaran dels treballs i les obres es tornaran a posar en marxa entre l'octubre i el novembre.

El diputat gironí a Madrid del PSC Àlex Sáez sosté que “això demostra la voluntat de fer el desdoblament i aturar les especulacions, així com trencar l'escepticisme d'altres formacions”. Es refereix, entre altres coses, a les reclamacions de CiU durant aquests tres mesos. Sáez hi va afegir que l'objectiu és poder incloure en el pressupost del 2012 de l'Estat altres trams d'aquesta carretera al pas per la comarca de la Selva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.