Les obres de l'N-II de Tordera a Maçanet costaran 260 milions, i a Sils continuen aturades

L'Estat aprova definitivament el projecte del desdoblament

Aquest tram té una longitud aproximada de 8,5 quilòmetres, amb la qual cosa el cost per quilòmetre del projecte és de més de 30 milions d'euros. Foment ha inclòs algunes prescripcions a complimentar en la redacció del projecte de construcció, com són la correcció de titularitats i superfícies afectades, segons el que s'ha exposat en algunes al·legacions i la garantia d'accés a totes les finques. L'aprovació de Foment també dóna llum verd a la incoació de l'expedient d'expropiació dels terrenys necessaris per a l'execució de les obres.

Respecte d'aquest traçat de l'A-2 encara hi ha un recurs de l'Ajuntament de Blanes a l'Audiencia Nacional pendent de resoldre, ja que encara és motiu de controvèrsia entre aquest municipi i Tordera.

Ara, les obres de l'A-2 a la Selva no van al ritme esperat. El tram entre Caldes i Sils va amb retard i ara s'espera que s'acabi el primer semestre de l'any vinent. El tram Sils-Maçanet està aturat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.