Denuncien Acesa per haver retirat uns cartells

La batalla per la gratuïtat de l'autopista C-32 enfronta també els veïns amb la concessionària Acesa, que divendres va ser denunciada als Mossos d'Esquadra per part del president de la plataforma Camí Ral, Rafel Anguera. El motiu, però, va ser la retirada d'unes banderoles que des de principis de setmana estaven penjades en uns 30 fanals de la carretera BV-5023, una via a través de la qual els premianencs accedeixen a l'autopista.

Membres de la plataforma les van penjar amb permís de l'Ajuntament de Premià de Mar i s'hi podia llegir l'eslògan triat per aquesta campanya de mobilitzacions: «Ja fa quaranta anys que paguem com un burro!»Tot i això, el dijous passat, i sense cap avís previ, operaris de la concessionària van retirar les banderoles dels vuit fanals més propers a l'autopista, en concret els que hi ha al giratori d'accés al peatge. Aquesta actuació va motivar el malestar entre els membres de la plataforma i la posterior denúncia als Mossos d'Esquadra. «És un clar atemptat contra el dret d'expressió», indicava ahir Anguera, que hi va afegir que, a més, la concessionària s'havia apropiat d'una manera indeguda d'algunes banderoles que no eren seves. Fonts de la concessionària van admetre que van ser uns operaris de l'empresa els que van retirar els cartells, i van argumentar al respecte motius de seguretat. «No hi té res a veure el missatge que s'hi podia llegir: aquests fanals no estan preparats per col·locar-hi banderoles», van afirmar fonts d'Acesa, les quals, a més, van assenyalar que el giratori es troba dins del seu àmbit d'actuació, un extrem desmentit des de l'Ajuntament de Premià. Les banderoles es troben ara en un magatzem del peatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.