Mantindran el pas del bus al tram del carrer de Mallorca amb obres del TAV

A mitjan d'agost començarà el gruix de treballs més important de les obres del tren d'alta velocitat (TAV) que afecten el carrer de Mallorca, tallat al trànsit entre Sicília i Castillejos però amb un carril obert als autobusos. Segons la previsió inicial que va fer pública el gestor ferroviari Adif, que fa les obres, el carril d'autobús només es podria mantenir obert fins a mitjan d'agost. Ara, la situació ha canviat: de la darrera reunió que van mantenir abans d'ahir Ajuntament, veïns i comerciants amb Adif, en va sortir el compromís de mantenir el pas de l'autobús sempre que l'obra ho permeti. Segons van explicar fonts veïnals, això es traduirà amb el fet que puntualment hi podria haver algun tall breu del pas del bus, però amb la garantia de buscar fórmules perquè es mantingui el pas de transport públic a la zona.

Veïns i comerciants de la zona del carrer de Mallorca afectada per les obres del TAV –a tocar de la Sagrada Família–, Ajuntament i Adif es reuniran periòdicament per seguir l'avenç dels treballs i anar acordant les mesures per reduir-ne l'impacte. Així, en la darrera reunió, feta abans d'ahir, també van recordar els horaris que regeixen l'obra: de dilluns a divendres de vuit a deu del vespre; el dissabtes només es treballarà quan sigui estrictament necessari (de deu del matí a sis de la tarda), i, si no hi ha un cas de força major, els diumenges es deixen lliures d'obra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.