Millo culpa el govern estatal de la «paràlisi» en les obres de l'N-II

El president de Partit Popular de Catalunya a Girona i diputat al Parlament, Josep Enric Millo, responsabilitza el govern estatal de la «paràlisi» que afecta les obres de desdoblament de l'N-II a les comarques gironines, per la seva «incapacitat de gestió». Així mateix, el diputat retreu al govern català la «permissivitat» i «passivitat» davant els incompliments reiterats respecte de la infraestructura.

Millo, que es va reunir dilluns amb membres del seu partit a l'Alt Empordà, els quals li van traslladar la preocupació generalitzada pel retard de les obres de l'N-II, remarca que «el projecte de desdoblament són unes obres planificades i engegades pel govern del PP i ha estat durant els anys del govern socialista que han quedat majoritàriament paralitzades». Millo va considerar que la paralització de les obres de desdoblament és «una realitat» perquè «en aquests moments estan aturades i no se sap quan es tornaran a posar en marxa, en el tram entre Tordera i Girona».

Respecte del tram de Girona a la frontera francesa, Millo considera que la situació és encara pitjor, perquè de tot el projecte, «només hi ha un tram en què les obres han estat adjudicades», entre els pobles de Medinyà i Orriols, però que encara no s'han començat. «És impresentable que aquesta infraestructura tan important per a les comarques gironines i el país es trobi en aquesta situació i que no es prioritzin ni s'agilitzin les obres», hi va afegir Millo.

LA FRASE

ENRIC MILLO
diputat del pp
«És impresentable la situació de la infraestructura»
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.