Badalona i el Bon Pastor estrenaran l'L9 de metro al voltant de Setmana Santa

Cada deu minuts circula pel tram de Santa Coloma un tren amb tècnics per provar circulació i andanes

Can Peixauet, Fondo, Església Major, Singuerlín i Can Zam seran les primeres estacions de la nova L9 de metro que es posaran en servei. Serà aquesta tardor i la línia permetrà a aquests barris de Santa Coloma de Gramenet la comunicació per metro amb Barcelona per mitjà de la connexió amb l'L1 a l'estació de Fondo. De moment, l'estació de Santa Rosa serà l'única que no es posarà en servei perquè encara no estarà enllestida. Per aquest tram de 3,9 quilòmetres circulen ara cada deu minuts trens amb tècnics que ajusten els automatismes que permetran als combois circular sense conductor i a les andanes tancar-se i obrir-se automàticament. Es calcula que aquesta línia donarà servei diàriament a unes 15.000 persones.

La Setmana Santa vinent serà el torn dels barris badalonins de Gorg, la Salut i Llefià així com del Bon Pastor barceloní d'estar units pel segon ramal de l'L9 que es posarà en servei. L'estiu vinent, tant el ramal de Santa Coloma de Gramenet com el de Badalona ja arribaran a través de les estacions de Bon Pastor i Onze de Setembre fins a l'estació intermodal de Sagrera-Meridiana, on connectaran amb les línies 1, 4 i 5 de metro, així com amb els trens de rodalies de Renfe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.