L'Estat no ha trobat de moment cap empresa per reprendre les obres de l'N-II, de Caldes a Sils

El desdoblament està aturat des del juliol passat

Les obres en aquest tram gironí de l'N-II, l'únic que no havia tingut entrebancs i on encara es treballava, van quedar aturades el juliol passat. El motiu de la paralització de l'obra va ser que una de les constructores que formaven una unió temporal d'empreses (UTE) que tirava endavant l'obra va presentar un concurs de creditors pels greus problemes econòmics que van dir que tenia. A partir d'aquí, les obres van quedar aturades i l'Estat va dir que buscaria una altra empresa per a la realització de l'obra. Per buscar aquesta empresa, es van donar un termini de tres mesos com a mínim, termini que acabarà aquest mes. El subdelegat del govern, Francesc Francisco-Busquets, va dir ahir que s'estava buscant l'empresa.

A banda d'aquest tram del desdoblament, també està aturat el que va de Sils a Maçanet de la Selva, ara ja fa onze mesos. El motiu de l'aturada són les discrepàncies entre l'empresa adjudicatària i l'Estat. L'empresa adjudicatària no va estar disposada a assumir un pressupost més alt del que s'havia previst, per la qual cosa es va haver de rescindir el contracte. D'aquesta manera, l'Estat ha hagut de fer un nou projecte d'aquest tram.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.