El ministre Corbacho visita el futur centre de formació Cal Molins de Sabadell

El ministre de Treball i Immigració, Celestino Corbacho, va ser ahir a Sabadell per visitar l'estat de les obres del futur centre de formació Cal Molins, un equipament adscrit al Vapor Llonch i que s'espera que estigui enllestit al desembre. Corbacho va destacar el valor de l'obra en assenyalar que «la formació és el futur del país», i va puntualitzar que perquè l'equació tingui èxit és decisiva «la coparticipació dels agents econòmics de la ciutat», i va remarcar que aquest serà el cas de l'antiga fàbrica, en què es preveu beneficiar més de 1.800 persones cada any.

Per la seva banda, l'alcalde de la ciutat, Manuel Bustos, va recordar: «Corbacho coneix molt bé Sabadell de les seves anteriors responsabilitats polítiques, tant en l'Ajuntament de l'Hospitalet com en la Diputació. Havíem compartit molts projectes i ara hem volgut que en conegui de primera mà un que comptem que generarà moltes oportunitats, com a fàbrica de formació que és.» Així mateix, va definir el centre de Can Molins com «un dels més importants que tindrà Catalunya i Espanya en aquesta línia», i va destacar el compromís de Sabadell amb la formació per haver destinat una partida important del fons estatal d'inversió local (FEIL) a la creació d'aquest projecte: gairebé un milió i mig d'euros que han permès accelerar la segona fase de les obres.

Corbacho, que acabada la visita es va reunir –juntament amb Bustos i altres representants municipals, com ara el regidor de Castellar del Vallès Joan Creus i la regidora de Sabadell Montserrat Capdevila– amb els agents econòmics de la ciutat, també es va referir a la greu conjuntura econòmica que està passant l'Estat espanyol: «Hi ha indicis de millora, però també és cert que tothom coincideix a l'hora d'assenyalar que aquesta no es traslladarà directament a l'ocupació. En tot cas, tenim la impressió que ara la pèrdua de llocs de feina serà inferior a la del mateix trimestre de l'any passat», va afegir el ministre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.