Una passarel·la permet anul·lar el barranc de Nolla i dóna cohesió a Móra la Nova

El parc 26 d'Octubre de Móra la Nova és des d'ahir més accessible a tots els ciutadans del municipi. La nova passarel·la sobre el barranc de Nolla es va inaugurar ahir a la tarda, i desenes de moranovencs i moranovenques van voler ser partícips i testimonis del primer pas per aquesta infraestructura. I és que la passarel·la tanca la gran ferida que ha suposat el barranc des de sempre i que ha dividit el poble. «A Móra la Nova faltava un lloc que oferís un sentit de cohesió, i per això havíem de crear aquest centre, aquest punt de referència», va explicar l'alcalde de la vila, Joan Manuel Sabanza, fent referència al parc i la zona que l'envolta. «Amb aquesta passarel·la, doncs, tanquem una etapa: la del disseny del centre de Móra la Nova», va manifestar Sabanza. L'alcalde, però, també va lamentar els «entrebancs» que ha posat l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) a l'hora de donar el permís de l'obra. «Hem hagut de canviar tres vegades el projecte, però ara ja és una realitat», va comentar, satisfet, Sabanza.

La inauguració de la infraestructura va anar a càrrec de Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona, ja que l'ens supramunicipal ha coofinançat el projecte, que ha costat més de dos-cents mil euros. Poblet va assegurar durant l'acte que la passarel·la «servirà per lligar bé la convivència del municipi» i que sens dubte l'obra fa embellir l'espai públic en què es troba.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.