Blanes exigeix una actuació urgent a s'Abanell perquè el nou forat al passeig no s'eixampli

La Generalitat es compromet a fer una proposta immediata

El temporal es va endur part del passeig a la zona que correspon a la Generalitat i que, per tant, queda fora de l'aportació de sorra i de reforç que va fer a l'estiu l'Estat. No obstant, a la zona on va intervenir l'Estat també s'ha perdut sorra. El regidor de Platges de Blanes, Celestino Lillo, va ser contundent ahir i va demanar a la Generalitat que reforci aquest tram ja que, segons assegura, fa tres anys que es produeixen incidents similars a la zona dels càmpings, que és on ara s'ha fet el forat. «Si demanem a Costes que actuï ens diu que no depèn d'ells i la Generalitat s'excusa dient que hi ha un procés judicial obert entre l'Estat i els càmpings», va declarar. El secretari per a la Mobilitat, Manel Nadal, va dir que ahir mateix els enginyers havien d'anar a s'Abanell per comprovar els desperfectes i fer una «proposta d'actuació immediata».

A part, ahir Ports de la Generalitat va adjudicar a Acciona Infraestructuras SA les obres per arreglar el port de Portbou, que va quedar molt malmès pel temporal de llevant del 26 de desembre de l'any passat. Les obres començaran la primera setmana de novembre i tenen un pressupost d'1,5 milions d'euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.