Ryanair estudia posar només un lavabo als avions per guanyar més seients

El president de Ryanair, Michael O'Leary, va tornar a sorprendre ahir amb una altra proposta que se suma a les que de tant en tant va fent la companyia per reduir costos, ampliar capacitat dels avions i reduir les tarifes. En una roda de premsa que va fer a Madrid va manifestar com una possibilitat eliminar dos dels tres lavabos de què disposen actualment els avions de la companyia, i deixar-n'hi només un. Segons O'Leary, això permetria guanyar sis nous seients a l'aeronau, amb un efecte immediat que seria la reducció de tarifes en un 4%. Fa pocs mesos, Ryanair també va dir que estudiaria habilitar una zona de l'avió perquè els passatgers fessin tot el trajecte drets, també en la línia de guanyar espai per a més passatgers i poder rebaixar més les tarifes.

Converses amb el Prat

El president de Ryanair també va reconèixer que continuen les converses amb l'aeroport del Prat per posar-hi una base de la companyia. Aquesta operació seria «factible» segons O'Leary, ja que no veu cap problema en el fet de tenir tres bases tan properes: Girona, Reus i Barcelona. Com a exemple va posar els tres aeroports en els quals opera a Londres. A més, Ryanair espera obrir abans del gener del 2010 tres bases més a l'Estat espanyol –on fins a l'octubre ja ha portat 16 milions de viatgers–, seguint la política d'expansió de la companyia aèria irlandesa de baix cost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.