Retards i cancel·lacions a l'aeroport pel temporal a la Gran Bretanya

Ryanair ha hagut de cancel·lar, de moment, més de 200 vols a tot Europa

Després que Ryanair va haver de cancel·lar entre dimarts i ahir més de 200 vols des dels aeroports britànics a diferents destinacions europees, a l'hora de tancar aquesta edició la companyia comunicava que s'havien reobert la majoria dels aeroports de la Gran Bretanya, però amb retards generalitzats en els vols. Així mateix, Ryanair assegurava, en la seva pàgina web, que per avui les perspectives són de poder programar tots els vols previstos, una afirmació subjecta, això no obstant, a les condicions meteorològiques. A banda de la connexió gironina amb Gatwick, Liverpool i Dublín, altres vols amb origen o destinació a Girona, com per exemple el de París, també van tenir retards durant la jornada.

Tornen del Perú

D'altra banda, la família Ballester de Girona, atrapada al Perú de resultes de la fallida d'Air Comet, està previst que pugui sortir avui de Lima, per retornar a Barcelona fent escala a Nova York i Amsterdam. David Ballester, un dels afectats d'aquesta família gironina, explicava ahir que s'han sentit desatesos per les autoritats polítiques i que les agències de viatges i la companyia Iberia s'han volgut aprofitar de la seva situació inflant els preus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.