La UGT denuncia que Viladecavalls ha estat un mes sense segells a Correus

La UGT ha denunciat al director territorial de Correus que l'oficina de Viladecavalls ha estat gairebé un mes sense poder disposar de segells. Una situació que, segons el responsable del sector postal del sindicat, Antonio Jurado, no només «ha deteriorat greument el servei públic de qualitat que els treballadors volen donar», sinó que ha coincidit amb la campanya de Nadal.

L'oficina de Correus de Viladecavalls es va quedar sense segells el dia 20 de desembre, i el fet que la situació no fos resolta fins ahir és, en paraules de Jurado, «intolerable». Un portaveu de Correus, al mateix temps, va dir a aquest diari que s'està investigant la incidència, i la va atribuir a l'extraviament d'una tramesa, un fet que va qualificar de fet totalment inusual.

«Molta gent estava emprenyada perquè se n'havia d'anar fins a Terrassa per enviar cartes», va afegir Jurado, que també es va queixar de la falta de resposta dels caps de les prefectures de Terrassa i Barcelona: «Primer ens vam trobar que estaven jugant a tennis, i després ens van dir que la gent anés a buscar els segells a l'estanc, on no es poden donar els mateixos serveis que Correus.»

Jurado, una vegada aconseguida la vella reivindicació que Correus de Viladecavalls pogués canviar de local, després d'una denúncia a la Inspecció de Treball, creu que és el moment de «deixar de ser una oficina satèl·lit i que augmenti el personal».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.