Quatre dies després encara hi ha nuclis sense llum al Gironès

Alguns municipis comencen a recuperar a poc a poc el fluid elèctric

A Flaçà, explica l'alcalde, Josep Perich, hi ha un 20% dels habitatges sense llum. La companyia subministradora no els sap dir quan podran restablir totalment el servei i els diuen que van arreglant avaries.

L'alcalde de Vilablareix, Enric Vilert, expressa la seva preocupació pels veïns del municipi que encara no tenen llum, i que són els de zones disseminades. Entén que tenint en compte la situació que s'ha viscut s'estableixin unes prioritats, però considera que en el segle XXI el servei de llum és bàsic i que «les companyies distribuïdores han de posar-hi tots els dispositius de què disposin i més».

Roger Torrent, alcalde de Sarrià, diu que se senten «indignats, impotents i deixats de la mà de Déu», i explica que la Generalitat i la companyia distribuïdora encara és hora que els truquin.

Concentració

L'associació de veïns de Juià ha convocat una concentració per demà dissabte a les dotze del migdia a la subestació de Juià. Els convocants demanen que els assistents portin una espelma com a símbol de la falta de subministrament elèctric que ha afectat moltes poblacions aquests dies. L'acte de protesta servirà per fer també una botifarrada.

Només cues a Girona

La ciutat de Girona tenia llum a tots els barris a mitja tarda, però encara quedaven «algunes cues puntuals» sense llum. Les brigades continuaven treballant per retirar les piles de neu i es confiava que avui Girona recobrés la normalitat en tots els serveis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.