Gas Natural invertirà 8,3 milions en l'ampliació de la xarxa de distribució

La companyia tramita els gasoductes entre Móra i Flix, i l'Ametlla i el Perelló

Gas Natural tramita el projecte i les autoritzacions dels gasoductes entre Móra, Ascó i Flix, i entre l'Ametlla, l'Ampolla, Camarles i el Perelló. Roger Serrat, delegat de distribució a Tarragona, comenta que és aviat per fer estimacions en relació amb l'entrada en servei de les noves xarxes, «donat que estan en una fase de tramitació administrativa».

El grup, com avança Serrat, «també estudia els projectes per estendre la xarxa fins al centre penitenciari del Catllar i al polígon industrial Catalunya Sud», als termes municipals de Tortosa i de l'Aldea.

Dins la política d'inversió continuada, la companyia va fer treballs «en extensió i renovació de la xarxa existent» per un import de 10,5 milions el 2009. En aquest exercici també va iniciar el subministrament a Vallmoll i va donar continuïtat a la comercialització i connexió al servei dels clients potencials.

Gas Natural va subministrar 19.542 milions de quilowatts de gas l'any 2009 als 149.914 punts de subministrament que té a les comarques de Tarragona. En aquest mateix exercici es van incorporar a la xarxa de servei 4.525 abonats nous.

El grup subministra aquesta energia a 45 municipis de Tarragona, de vuit comarques, i on encara no té presència és a la Terra Alta i al Priorat.

El grup Gas Natural és la principal companyia integrada en gas i electricitat i líder en comercialització de gas a l'Estat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.