Setanta-nou estacions de rodalies ja tenen informació automatitzada

El conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, acompanyat del director de Rodalies Catalunya, Miguel Ángel Remacha, va visitar ahir l'estació de Molins de Rei, una de les 79 que ja tenen servei d'informació automatitzada. El 73% de les estacions de la xarxa, utilitzades per un 92% dels viatgers, tenen aquest servei. El sistema permet que els viatgers sàpiguen la destinació i la via d'estacionament dels trens, i també dóna informació sobre qualsevol incidència.

Paral·lelament a la millora del servei de megafonia, la companyia ferroviària ha instal·lat teleindicadors i monitors d'informació en dinou estacions, i ja disposen d'aquest sistema 28 estacions de la xarxa. Les estacions que tenen megafonia automatitzada, monitors teleindicadors i monitors d'informació són: Sants, Plaça Catalunya, Passeig de Gràcia, Arc de Triomf, Sant Andreu Arenal, Clot, Estació de França, Sant Andreu Comtal, Terrassa Est, Arenys de Mar, Blanes, Calella, Mataró, Aeroport, Granollers Centre, Vilanova i la Geltrú, la Garriga, Granollers, Canovelles, Vic, Vilafranca del Penedès, el Prat, Martorell, Cerdanyola del Vallès, Maçanet, Sant Vicenç de Calders, Montcada Bifurcació, l'Hospitalet i Molins de Rei. Els teleindicadors donen informació sobre el temps d'espera fins al proper tren, destinació i parades principals.

Les previsions del govern i de Renfe són que la tardor vinent totes les estacions de la xarxa tinguin informació automatitzada. També s'instal·laran teleindicadors a Terrassa i Manresa. Aquests dos sistemes se sumen al web i el telèfon d'informació que es van posar en marxa el març passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.