Serveis

equipaments

La reivindicada piscina de Lloret estarà el 2012

El projecte costa 9,5 milions d'euros i s'acabarà el 2012

El CN Lloret fa 28 anys que reclama l'equipament

Les obres de la construcció de la piscina olímpica de Lloret de Mar ja han començat, i es preveu que en el termini d'un any i mig s'acabin. La situació de crisi actual ha fet que el projecte es dugui a terme en tres fases diferents. En la primera, que acaba de començar, es construirà la piscina olímpica (que farà 50 m de llargada per 25 m d'amplada), amb la graderia, els vestidors, la cafeteria i una sala de condicionament físic de 290 m2.

La principal singularitat de l'equipament és que tindrà dues passarel·les mòbils, fet que permetrà disposar a la vegada de 3 piscines de 25 m, una de les quals té un fons mòbil per adaptar-la a activitats d'aiguagim o cursos de natació per a nadons.

La piscina fa anys que es reivindica a Lloret de Mar, una població que acull cada any més de 100.000 esportistes. El cost d'aquesta primera fase del projecte és de 9,5 milions d'euros, un 25% menys del que s'havia previst. L'àrea d'espectadors tindrà capacitat per a 580 persones. En l'acte de col·locació de la primera pedra, l'alcalde, Xavier Crespo, va destacar que la piscina “era una demanda històrica de la població, i representa una aposta més pel turisme esportiu”.

El Club Natació Lloret de Mar fa vint-i-vuit anys que reivindica la necessitat de disposar d'una piscina coberta i serà una realitat el 2012. El club, que té nedadors de totes les categories, entrena a la piscina d'un hotel de la població, al qual paga un lloguer. En aquest sentit, es pot dir que és el club gironí de natació que millor rendiment treu dels seus esportistes, ateses les condicions de què disposa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.