Serveis

serveis

Renfe oblida trens a la web per un error tècnic

La pàgina web de Renfe no inclou dins els seus horaris molts dels trens del matí entre Figueres, Girona i Barcelona. Això ha alarmat alguns usuaris, per la coincidència amb la posada en marxa del servei que connectarà amb el TAV. De fet, alguns sectors temen que l'arribada del TAV pugui comportar una pèrdua en la freqüència i els serveis en la línia convencional, cosa que sempre han negat tant la Generalitat com Renfe.

En tot cas, Renfe va atribuir ahir a un problema informàtic que la pàgina web no reculli molts dels trens que circulen durant el dia. La companyia va assegurar que es tornaran a penjar tan aviat com sigui possible, un cop solucionat aquest problema tècnic. Segons la pàgina web, a partir d'un quart de nou del matí i fins a un quart de tres de la tarda només circula un Talgo entre Figueres, Girona i Barcelona, i cap servei de mitja distància i de regionals. En canvi, si es busca en el sentit invers, sí que hi ha més freqüència de trens. Malgrat les deficiències en aquests horaris a la web, el servei ferroviari continua sent l'habitual i es mantenen tots els trens que fan el trajecte cada dia, amb totes les estacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.