Serveis

torredembarra

L'Alternativa demana que es trenqui amb Cosbapsa

Alternativa Baix Gaià demana a l'equip de govern de Torredembarra que deixi de propiciar la precarietat laboral dels treballadors de Cosbapsa, empresa que fa la neteja de la via pública al municipi. Els treballadors fa tres mesos que no cobren i, a més a més, no són prou ni disposen dels mitjans per fer la feina en les condicions que exigeix el contracte de la concessió del servei. La situació laboral de la plantilla s'arrossega des de fa més d'un any.

“La solució més immediata passaria per trencar el contracte”, explica el regidor de l'Alternativa, Lluís Sunyer, i signar un “contracte pont mentre es convoca un nou concurs públic”. En opinió de Sunyer, l'Ajuntament no pot al·legar que ja ha satisfet els imports a l'empresa i, per tant, el considera coresponsable de fomentar la precarietat laboral d'aquest col·lectiu.

L'Alternativa recorda que en el darrer conflicte, el novembre passat, es va acordar l'embargament dels comptes de l'empresa com a mesura per garantir el pagament als treballadors. També es va establir que s'inspeccionés la nau de l'empresa, que no té llum, ni aigua corrent ni llicència municipal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.