Serveis

servei públic

Milloren l'accés a l'estació de França i la de Granollers

L'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif) del Ministeri de Foment invertirà 825.000 euros en la millora de l'accessibilitat dels viatgers als trens fent les andanes més altres a l'estació barcelonina de França.

Tres de les andanes centrals corresponents a les vies 4, 5, 6, 7, 8 i 9 guanyaran deu centímetres d'altura fins a assolir els 68 estàndard que faciliten l'entrada i sortida a peu pla des del pis dels combois.

És el mateix que s'ha fet ja a l'estació de Granollers Centre, on s'han aixecat de cota les andanes de les vies 1, 2, 3, 4 i 6. A Granollers, l'actuació ha suposat una inversió de 484.085 euros. Tots dos projectes formen part del pla d'inversions del ministeri per a la millora de les infraestructures i les estacions de la xarxa de rodalies de Barcelona. Tenint en compte que els nous trens Civia ja permeten un accés a peu pla, es fan les andanes més altes per garantir la mateixa facilitat en el cas dels trens antics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.