Serveis

equipaments

Blanes espera que la ciutat esportiva ampliï el turisme

Diumenge de la setmana que ve s'inauguraran finalment les obres, vuit anys després de col·locar la primera pedra

L'Ajuntament confia atraure així esportistes europeus durant tot l'any

La ciutat esportiva de Blanes s'inaugurarà oficialment el 20 de febrer, gairebé mig any després del previst. Els desperfectes causats pels aiguats del setembre i l'octubre passats van obligar a ajornar la inauguració uns mesos més, i ahir es va fer una visita per comprovar com han quedat les instal·lacions. Diumenge que ve, dia 13, es farà una jornada de portes obertes al públic amb visites guiades perquè tothom qui vulgui pugui veure el resultat final d'un projecte del qual es va posar la primera pedra ja fa vuit anys. De fet, des d'aquest mateix dia l'Ajuntament ampliarà la línia 9 de bus fins a les noves instal·lacions.

Atractiu turístic

Amb la posada en funcionament de la ciutat esportiva Blanes estrenarà el que serà un dels seus equipaments més emblemàtics. D'aquesta manera es vol desestacionalitzar el turisme i oferir també un nou producte, a part d'oferir noves possibilitats per a les entitats esportives locals. L'alcalde, Josep Trias, va convidar l'empresariat local a treure partit de les instal·lacions, i convertir la ciutat “en una destinació turística i esportiva”. De fet, l'Ajuntament ja ha contactat amb entitats d'arreu d'Europa per oferir-los la possibilitat de fer estades al nou equipament, que ha costat més de 30 milions.

La ciutat esportiva té una superfície de 7.000m², i disposa de quatre pistes on es farà bàsquet, futbol sala, handbol, boxa i patinatge artístic, entre altres esports. A més, també s'hi podran fer concerts, teatre, congressos i fires de comerç.

LA FRASE

Són instal·lacions importants, de les millors del país, per fer de Blanes un destí turístic i esportiu
Josep Trias
alcalde de blanes

LA XIFRA

7.000
metres quadrats
fa l'equipament, amb quatre pistes i capacitat per acollir més de 4.000 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.