Serveis

equipaments

Salt estrena un espai per a joves de 14 a 18 anys a la factoria Coma-Cros

S'hi han habilitat àrees de música, lectura, tallers i jocs

Obrirà totes les tardes, de dimarts a divendres, i l'horari s'ampliarà en funció de la demanda

La factoria cultural Coma-Cros ja disposa d'un altre equipament. Es tracta de l'espai jove La Fàbrica, destinat a joves de 14 a 18 anys. L'espai pretén ser un punt de trobada entre els nois i noies de Salt i, per fer-lo atractiu, programarà activitats culturals i lúdiques. Té una superfície de 147 metres quadrats i hi haurà àrees de música, lectura i sala d'estudi, tallers i jocs. Les activitats que s'hi faran les decidiran els mateixos joves, i dues educadores socials seran les encarregades de dur-les a terme. L'equipament, cogestionat per l'Ajuntament de Salt i la Fundació Ser.Gi, ha costat 81.530 euros, que ha finançat la direcció general de Joventut de la Generalitat.

Després de l'acte protocol·lari d'inauguració de La Fàbrica, presidit per l'alcaldessa de Salt, Iolanda Pineda, i el director general de Joventut, Antoni Reig, es van fer una sèrie de tallers de circ, discjòqueis, percussió, exhibicions de capoeira i breakdance. Les activitats es van cloure amb una sessió de discjòqueis i un castell de focs a càrrec dels Diables d'en Pere Botero.

LES XIFRES

147
metres quadrats
ocupa l'espai jove La Fàbrica, que es va inaugurar ahir. L'espai conté àrees lúdiques i d'estudi.
81.530
euros
han costat les obres de reforma del local i l'adquisició del mobiliari. Els ha aportat la direcció general de Joventut.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.