Serveis

Montcada i reixac

Retards a la línia 3 de rodalies en perdre una peça un dels trens

El despreniment d'una peça metàl·lica de la part superior d'un tren de rodalies va provocar ahir una avaria que va obligar a interrompre, durant tres quarts d'hora, la circulació entre les estacions de Montcada-Bifurcació i Montcada-Ripollet, de la línia R3 (la que uneix Barcelona amb Puigcerdà, passant per Vic).

“És cert, el que ha passat no és normal”, reconeixia una responsable de comunicació de Renfe quan explicava les causes de la incidència. Sense concretar quina és la part del tren que es va desenganxar i va caure a les vies, només va assegurar que es tractava d'una peça petita. En tot cas, la peça va ser prou gran perquè impactés amb un pantògraf i la catenària, i s'originés una desconnexió de la tensió elèctrica, quan passaven poc més de deu minuts de les deu del matí.

Això va provocar que un comboi amb passatgers dins quedés aturat entre les estacions de Montcada-Bifurcació i Montcada-Ripollet. Els viatgers van ser encaminats a l'estació de Montcada i Reixac, on van poder continuar el viatge amb els serveis de les línies R4 i R7. Com a conseqüència d'aquesta avaria es van registrar retards de més de 30 minuts en la línia R3.

Tall al metro

La circulació a la línia 4 del metro de Barcelona va estar aturada ahir durant vint minuts, segons va informar Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). La línia, que va de Trinitat Nova a La Pau, va restar aturada a causa de l'avaria d'un comboi, i la circulació no es va poder reprendre fins que es va poder retirar de la via. La incidència va començar quan faltava un minut per a les onze del matí, i deu minuts després es va poder reprendre la circulació entre les estacions de Maragall i La Pau. Finalment, deu minuts després ja funcionava tota la línia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.