Serveis

Els trens de l'R2 i els regionals de Girona faran tard per obres

Els treballs al corredor de la Sagrera obliguen a fer restriccions aquesta nit i matinada i dissabte

Els trens de la línia R2 nord de Rodalies i els regionals gironins circularan amb retards a partir de les deu d'aquesta nit i fins demà a les vuit del matí per causa de les obres de construcció del nou corredor ferroviari de la Sagrera. La nova configuració de vies per als trens regionals i de rodalies que s'abordarà aquesta matinada a l'entorn del nus de la Trinitat requereix limitar a una única via les circulacions entre Montcada i Reixac i Sant Andreu Comtal. Segons les previsions d'Adif i Rodalies de Catalunya, els trens poden tardar entre deu i quinze minuts més a fer el recorregut habitual en la franja horària en què es farà l'operació. En plena matinada la restricció serà total per a l'R2 nord i s'interromprà el pas de trens entre Montcada i Sant Andreu Comtal de dos quarts d'una de la matinada a dos quarts de set del matí. Això afectarà els serveis que surten de Granollers Centre pocs minuts abans de les cinc i dos quarts de sis del matí en direcció a l'aeroport del Prat. També el que surt de Sant Celoni en direcció a l'aeroport a dos quarts i mig de sis del matí i el que surt de Vilanova en direcció a Sant Celoni a tres quarts de cinc. Aquestes restriccions faran que els trens provinents de Sant Celoni finalitzin el trajecte a Montcada, des d'on els viatgers es traslladaran a l'estació de Montcada/Manresa per reprendre el viatge amb les línies R4 i R7 en direcció a Barcelona.

També hauran de fer canvi a Sant Andreu Comtal els passatgers que es dirigeixin des del sud cap a Maçanet amb l'R2. A Sant Andreu Comtal hauran de canviar per agafar trens de les línies R4 i R7 fins a Montcada/Manresa, on podran fer transbordament un altre vegada a l'R2 per continuar el viatge. La nit i matinada de dissabte vinent passarà el mateix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.